Додатки до суші – те, за допомогою чого можна зробити будь-якому замовлену страву більш яскравою, пікантною та цікавою з точки зору смаку.
Додатки до суші у Рівному: все, що треба
Ресторан Суші-Го пропонує не лише унікальні варіанти страв, а й додатки, якими їх можна доповнити.
Азіатські соуси
Серед найбільш популярних – звичайно ж, соєвий соус. Без нього будь-які страви з риби та морепродуктів втрачають майже третину своєї унікальності та багатства смаку. Завдяки солонуватому присмаку, соєвий є гарним замінником для звичайної солі на нашому столі.
Якщо вам подобаються страви, до складу яких входять кусочки смачного вугра – то не обійтись без соусу під назвою унагі. Він є ще одним популярним представником азіатських доповнень. Маючи солодкий посмак, унагі створюється на основі соєвого, а також містить у своєму складі натуральний, ароматний мед.
Замовляючи азіатські салати, не забудьте додати до замовлення горіховий соус. Він є найбільш цікавим з точки зору свого створення та аромату. У складі – кілька видів горіхів, у тому числі й популярний арахіс. Завдяки цьому горіховий підходить для заправки будь-яких зелених страв, у тому числі й варіантів з водоростями й не тільки.
А ось спайсі майонез точно потішить тих, кому подобаються більш насичені, пікантні смаки. Маючи у своєму складі трохи перчинки, він допоможе зробити стримані, нейтральні страви більш цікавими, пробудить рецептори, які звикли до стандартних смаків.
Васабі
Японський хрін класично подається до сусі разом з пелюстками маринованого імбиру. Він має унікальний аромат та смак з гостринкою. Вважається, що васабі – кращий замінник перцю чилі, який можна використовувати з рибним філе та морепродуктами. Завдяки йому інгредієнти не лише мають унікальний посмак, а й стають готовими до вживання, особливо, якщо мова йде по страви, у складі яких – сирі морепродукти.